Masterclasses

Tijdens Wacky Wine Festival vinden we het leuk om je écht kennis te laten maken met de wijnen! Maar niet alleen de wijnen, wij vinden het ook leuk om jou de mensen en de passie achter de wijnen te laten leren kennen. Daarom hebben wij een paar van onze favoriete wijnhuizen uitgenodigd om jou in een masterclass van 45 minuten de ins & outs te vertellen. Wacky Wine Festival: proeven, LEREN, dansen!


Start Masterclass: 14:30
Duur: ongeveer 45 minuten
Prijs € 5,-

Aanmelding/kaartverkoop: klik hier

Château Martinolles, Frankrijk

Wie ontwikkelde de mousserende wijn als eerst?
Was het Don Perignon of waren het toch de monniken van Saint -Hilaire in Zuid-Frankrijk?

Marine Maillez komt naar Nederland om u alles te vertellen over de geschiedenis van mousserende en de stille wijnen van Domaines les Martinolles. Marine weet de werkwijze en visie van de wijngaard, hoe nauwkeurig er wordt omgegaan met de druiven in de gaard, de dennen- en eikenbossen en de olijfbomen in de omgeving. Het respect voor het eeuwenoude jachtreservaat met de bijzondere flora en fauna. Nieuwsgierig geworden naar de mooie smaken van Martinolles? Schrijf u dan in voor de masterclass.


Start Masterclass: 16:00
Duur: ongeveer 45 minuten
Prijs € 5,-

Aanmelden/Kaartverkoop: Klik hier

De frisse wind van de Andes, Chili.
Zoals de naam Ventopuro al doet vermoeden, draait alles in deze flessen om de frisse wind die door de valleien van de Andes waait. De warme Chileense zon zorgt voor de kracht, de ronde en rijpe fruittonen, de koele nachten zorgen voor de subtiele frisheid en balans. Ventopuro produceert de wijnen met het oog op duurzaamheid. Eduardo vliegt voor u naar Nederland om zijn verhaal en passie te delen. Hij neemt u mee naar het leven van een Chileense wijnboer. Ook nieuwsgierig geworden naar deze prachtige wijnen? Schrijf u dan in voor de Masterclass.