Wijnhuizen

Dal Cero FamilyDal Cero, Veneto – Toscane, Italië
Wijnmakers met Passie!!! Deze Italiaanse familie maakt al drie generaties lang wijn en combineert het grootste respect voor traditie met de allernieuwste technieken. Persoonlijke aandacht, rigoureuze selectie van de druiven, alles om de ziel van het terroir in de fles te krijgen. Wijnhuis Dal Cero heeft in twee Italiaanse provincies wijngaarden: Veneto en Toscane.

 

MartinollesChateau Martinolles, Limoux, Frankrijk
De familie Vergnes bezit het Domaine de Martinolles sinds 1926. De druivenstokken zijn aangeplant op dezelfde heuvels waar ook de monniken van St. Hilaire de wijngaarden bewerkten in 1531 voor de productie van ’s werelds eerste mousserende wijn!!!

 

Quinta do Monte d'OiroQuinta do Monte d’Oiro, Lisboa, Portugal
Quinta do Monte d’Oiro, ‘de boerderij op de gouden heuvel’. Op een uniek stuk landschap, 70km ten noorden van Lissabon, wordt 15ha aan wijngaarden BIOLOGISCH onderhouden om perfecte druiven te kweken. Er worden bijzonder mooie wijnen geproduceerd die hun weg inmiddels hebben gevonden in koninklijke kelders en in de beste Europese en Amerikaanse restaurants.

 

 

 

BoschendalBoschendal, Franschhoek, Zuid-Afrika
Dit estate van wereldklasse mixt zijn rijke verleden met nieuwe innovaties. Elke wijn is zorgvuldig gemaakt om te zorgen voor uniek drinkplezier. Het is de aandacht voor detail, dat Boschendal een geliefd merk in meer dan 50 landen maakt.

 

ErrazurizErrazuriz, Chili
De combinatie van golvende heuvels, het milde mediterrane klimaat en oceaan nabij zorgen voordiver s en uniek gebied. Don Maximiano Errazuriz zag 145 jaar geleden al de potentie van dit gebied en decennia plukken de nabestaanden en wijnmakers daar nog de vruchten van.

 

 

 

SalenteinSalentein, Argentinië
Argentijnse wijnen van de allerhoogste kwaliteit produceren. Dat is het doel van Salentein. Dit doel wordt nagestreefd met respect voor én ondersteuning van de mensen, de natuur en de gemeenschap. Zij zijn tenslotte onlosmakelijk verbonden met Salentein.

 

 

Lucien ArkasLucien Arkas, Izmir, Turkije
Sinds 1902, gelegen in Izmir en de grootste organische wijngaard van Turkije! De laatste decennia zijn de wijnhuizen in Turkije sterk geprofessionaliseerd en gemoderniseerd en worden er zeer hoogwaardige wijnen gemaakt. Hoogste tijd dus om dit in Nederland meer bekendheid te geven want “Ohh wat zijn dit mooie wijnen”.