Masterclasses

Tijdens Wacky Wine Festival vinden we het leuk om je écht kennis te laten maken met de wijnen! Maar niet alleen de wijnen, wij vinden het ook leuk om jou de mensen en de passie achter de wijnen te laten leren kennen. Daarom hebben wij een paar van onze favoriete wijnhuizen uitgenodigd om jouw in een masterclass van 30 minuten de ins & outs te vertellen. Wacky Wine Festival: proeven, LEREN, dansen!

Het reserveren van een masterclass gaat heel eenvoudig via de online kaartverkoop. Kosten bedragen slechts € 5,- per masterclass. Wees er snel bij, want vol is vol!

 

 

 

 

 

 

Masterclass ‘Parels uit Turkije’ 14:30 – 15:00 uur
Turkije is één van de oudste wijnlanden ter wereld, er wordt al ruim 7000 jaar wijn gemaakt. Hoogste tijd om daar eens iets van te proeven! Eliëtte Yilmaz laat je kennis maken met de parels van Turkije. Nieuwsgierig? Schrijf je dan nu in voor de Masterclass ‘Parels uit Turkije’!

Masterclass ‘De Gouden Heuvel van Portugal’ 15:30 – 16:00 uur
Wijnhuis Quinta do Monte d’Oiro (vrij vertaald: gouden heuvel), zo’n 50 kilometer ten noorden van Lissabon, staat al sinds de 17e eeuw bekend om zijn geweldige terroir. Francisco Bento dos Santos combineert zijn passie voor kwaliteitswijn en gastronomie en heeft op beide gebieden inmiddels vele onderscheidingen ontvangen in zowel binnen- als buitenland. Ook benieuwd naar wat ‘De Gouden Heuvel’ te bieden heeft? Francisco laat het je graag proeven tijdens de masterclass!

Masterclass ‘Dal Cero Family’ 16:30 – 17:00 uur
Francesca is de zus in de familie van Wijnmakers met Passie!!! Deze Italiaanse familie maakt al drie generaties lang wijn en combineert het grootste respect voor traditie met de allernieuwste technieken. Persoonlijke aandacht, rigoureuze selectie van de druiven, alles om de ziel van het terroir in de fles te krijgen. Wijnhuis Dal Cero heeft in twee Italiaanse provincies wijngaarden: Veneto en Toscane. Francesca laat je proeven hoe ervaringsjaren met jonge ideeën naar meer smaakt…